products

Het grote Songmics-Huis van de Kattenboom, Katje die Post Modieuze PCT101SG krassen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FEANDREA
Certificering: CE
Modelnummer: PCT101SG
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: USD
Verpakking Details: Postkartonpakket
Levertijd: 5-60days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 400pcs per dag
Gedetailleerde informatie
objectnummer: PCT101SG Puntbeschrijving: Kattenboom/Kattenmeubilair/Kattenhol
kleur: grijs Materialen: Carburator-verklaarde Spaanplaat, Document Buizen, Pluche, Document Kabel
Product Maat: 75*56*138cm Gewicht van het product: 29 kg
Hoog licht:

modern cat furniture

,

cat climbing tree


Productomschrijving

PCT101SG


Vind altijd uw kat lounging bovenop de koelkast of andere hoge plaatsen? Het is tijd om uw katachtige vriend deze kattentoren met een comfortabele hoogste toppositie aan te bieden.

 

Met een hol, een hoogste toppositie, en dikke krassende die posten volledig met document kabel worden verpakt, FEANDREA-wordt de kattentoren gemaakt voor uw katjes om alles te doen zij, van het beklimmen houden van te doen aan het springen aan het krassen. Het ontwerp op verscheidene niveaus maakt het gemakkelijk aan het beklimmen op en neer voor zowel jonge als oude katten, zelfs de gehandicapte. Als uw kat een begerige stuk speelgoed jager is, hier ook is een hangende bontbal met een klok voor meer pret.

 

Getest door de 2 katachtige vrienden in onze studio, is deze kattenboom vrij stabiel en brandkast zodat sprongen zij van platform aan platform zonder vrees. Of u een spierragdoll-kat of een grote Savannekat hebt rond in uw huis rondsnuffelen, zal deze die kattenboom voor verkoop, door versterkte gebouwde houten basis (4,5 cm-dikte) wordt gesteund, dik gemaakte krassende posten, en een kattenhol met een houten kader, stabiel houden. En de inbegrepen anti-uiteindeuitrusting voegt extra stabiliteit toe.

 

Omhoog daar rustend op zijn hoofdhoogte, of nemend een dutje die in het flatgebouw met koopflats verbergen, zal uw kat houden van de dag op dit kattenflatgebouw met koopflats op z'n gemak weg niets uit te voeren die met pluizige pluche wordt behandeld, die als wolk zacht is.

 

Voordelen van onze Kattenbomen:


Kwaliteitsmaterialen - Elke één van onze kattentorens voor wordt verkoop ontworpen met kwaliteitsmaterialen om ervoor te zorgen dat de kat of het katje van uw klant van hun nieuwe kattenbomen zolang mogelijk genieten, latend het een life-long vriend zijn zij aan voor comfort, pret, en ontspanning kunnen gaan.

 

Klantgericht Ontwerp - Deze kattentoren, als veel van onze anderen, kan voor kleur en embleem worden aangepast. Afhankelijk van wat u voor uw groeiende zaken wilt verkopen, biedt FEANDREA aangepaste die kattenbomen aan op uw unieke behoeften worden gebaseerd.

 

De vrije Dropshipping-Dienst - wij hebben veelvoudige die pakhuizen over Azië, Europa, en Noord-Amerika worden uitgespreid. Geen kwestie waar uw kopers zijn, onze in het groot kattenbomen kan hen op tijd bereiken om zowel u als uw klanten gelukkig te maken.

 

Betaalbare Groothandel die de prijs vaststellen van - Ons doel is FEANDREA-kattenmeubilair in zoveel mogelijk huizen te hebben. Om dit te doen, worden onze betaalbare in het groot kattenbomen op een bepaalde manier geprijst die u een aanzienlijke winst laat maken.

 

Productspecificaties:


- Artikelnummer: PCT101SG
- Puntbeschrijving: Kattenflatgebouw met koopflats/Kattenboom/Kattentheater
- Kleur: Grijs
- Materialen: Gebouwd Hout, Pluche, Document Kabel, Buizenstelsel
- Productgrootte: 75 x 56 x 138 cm (L x W x H)
- Gewicht: 29,5 kg
- Fabrieksplaats: China
- Fabrikant: FEANDREA
- Minimumordehoeveelheid (MOQ): 20 stukken

 

De Inhoud van het productpakket:


- 1 x-Kattenboom
- 1 X-INSTRUCTIES (EN, S, FR, DE, HET)

 

Product het Verschepen Tijd:


Overeen te komen op het verschepen overeenkomst.

 

Waarom FEANDREA Uw Groothandelaar van de Kattenboom zou moeten zijn:


Geen kwestie wat u zoekt zal, FEANDREA met u om werken ervoor te zorgen uw in het groot behoeften van het kattenmeubilair met. zijn. Of u de betaalbare en efficiënte dropshipping dienst van het kattenkasteel wenst of met ons voor het ontwerpen van uw eigen aangepast kattenmeubilair wilt assoiëren, moeten wij hier helpen.

 

Verzend ons vandaag een bericht en krijg de bal rollend op uw dropshipping zaken van de kattenboom!

Het grote Songmics-Huis van de Kattenboom, Katje die Post Modieuze PCT101SG krassen 0

Contactgegevens
Sara