aboutus

Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd.

Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Wereldwijd
Merken: Songmics/Feandrea
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 20000000-30000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de het Netwerktechnologie van Zhengzhouledrem, Ltd - een belangrijke fabrikant en een leverancier specialiseren zich in Huis, Tuin en Huisdierenlevering. In ons bedrijf, slaan wij duizenden producten over meer dan 10 afdelingen, van de huisdierenlevering aan de tuinhulpmiddelen op, levert het kamperen aan het openlucht leven. Wij zijn trots om, in de afgelopen jaren, Ledrem te zeggen regelmatig over de hele wereld zijn gegroeid in een multiculturele organisatie van bijna 500 mensen van. Wij hebben professionele en specifieke teams die met decennia van ervaring die zich van marktonderzoek aan productontwerp uitstrekken, aan verkoop, klantenzorg, en meer vervaardigen.

 

Wij concentreren ons bij het ontwikkelen van het huis, de tuin, en de huisdierenlevering met Noordamerikaanse en Europese markten in mening. Onze producten worden momenteel uitgevoerd in landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, en meer.

 

Wij zijn altijd geinteresseerd in over de hele wereld het werken met nieuwe partners. Als u in het samenwerken met ons geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren nu, zouden wij geinteresseerd om van u zijn te horen!

 

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Opgericht in 2010, is Ledrem regelmatig in een multiculturele organisatie van bijna 500 mensen van over de hele wereld gegroeid.

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Als professioneel huis en openluchtmeubilair en leveringsfabrikant en leverancier met rijke ervaringen in het ontwerpen en het produceren, bieden wij de aangepaste dienst en de dropshipping dienst voor onze cliënten aan.

 

  • De daling-verschepende dienst. Als u de zaken wilt beginnen met ons van het investeren van sommige dropshipping in het groot producten, gelieve ons nu te contacteren. Wij keuren daling het verschepen onderzoeken goed. Wij bezitten vele pakhuizen overzee in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, en het UK. U kunt uw klanten naar uw online winkel en boekorde aantrekken, dan kunnen wij de verzending van ons meest dichtbijgelegen pakhuis schikken.
  • De aanpassingsdienst. Onze producten worden vervaardigd en door het ervaren huis en tuinmeubilair en leveringsoem en ODM fabriek in China geproduceerd. Van de kleur aan de grootte, het originele materiaal aan het pakket, keuren wij het aangepaste vereiste van onze samenwerkers goed.

Als u meer over Ledrem-bedrijf wilt kennen, verlaat gelieve uw onderzoeken op deze website en ons te contacteren.

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

In Ledrem, kunt u vinden een professionele in het groot afdeling uit verscheidene ervaren afdelingschefs wordt samengesteld. Als u om het even welke problemen over de in het groot zaken met ons hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Zhengzhou Ledrem Network Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens