products

Hoge Beëindigen Koele Kat die Boom, het Meubilair Duurzame Milieuvriendelijk beklimmen van de Luxekat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FEANDREA
Certificering: CE
Modelnummer: PCT102SG
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: USD
Verpakking Details: Postkartonpakket
Levertijd: 5-60days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 400pcs per dag
Gedetailleerde informatie
objectnummer: PCT102SG Puntbeschrijving: Kattenboom/Kattenmeubilair/Kattenhol
kleur: grijs Materialen: Carburator-verklaarde Spaanplaat, Document Buizen, Pluche, Document Kabel
Product Maat: 75*56*179cm Gewicht van het product: 43,26 kg
Hoog licht:

cat scratching post

,

cat climbing tree


Productomschrijving

PCT102SG


Zoekend een lange kattenboom voor uw bontvrienden wie in hoge plaatsen houden van te zitten om de beste mening in het huis te krijgen? Deze grote de kattentoren van FEANDREA met een goed-opgevulde hoogste toppositie is enkel het kaartje.

 

De versterkte basis (4,5 cm-dikte), de dik gemaakte krassende posten, en het kattenhol met een houten kader-FEANDREA maken elk deel van dit kattenflatgebouw met koopflats sterk en duurzaam om uw kat lange tijd te begeleiden. Beveiligd door een anti-uiteindeuitrusting, leidt deze kattenboom tot een veilig huis voor zowel u als uw katachtige vrienden.

 

Geen kwestie als uw kat een klimmer is, stuk speelgoed jager, of professionele napper, dit in het groot kattenmeubilair kenmerken veelvoudige platforms voor het beklimmen en het spelen, bengelend speelgoed voor het achtervolgen van pret, een comfortabel hol voor het verbergen en het slapen, evenals krassende die posten volledig met slijtvaste document kabel voor katten worden verpakt hun spijkers te scherpen.

 

Wat meer, wij is gebruik dicht geweven pluchestof om uw kat de perfecte behaaglijkheid te geven. De pluchestof wordt ontworpen in uniek patroon, dat zeker een luxueuze aanraking aan uw ruimte zal toevoegen.

 

Voordelen van onze grote Kattenbomen:


Kwaliteitsmaterialen - Elke één van onze kattentorens voor wordt verkoop ontworpen met kwaliteitsmaterialen om ervoor te zorgen dat de kat of het katje van uw klant van hun nieuwe kattenbomen zolang mogelijk genieten, latend het een life-long vriend zijn zij aan voor comfort, pret, en ontspanning kunnen gaan.

 

Klantgericht Ontwerp - Deze lange kattentoren, als veel van onze anderen, kan voor kleur en embleem worden aangepast. Afhankelijk van wat u voor uw groeiende zaken wilt verkopen, biedt FEANDREA aangepaste die kattenbomen aan op uw unieke behoeften worden gebaseerd.

 

De vrije Dropshipping-Dienst - wij hebben veelvoudige die pakhuizen over Azië, Europa, en Noord-Amerika worden uitgespreid. Geen kwestie waar uw kopers zijn, onze in het groot kattenbomen kan hen op tijd bereiken om zowel u als uw klanten gelukkig te maken.

 

Betaalbare Groothandel die de prijs vaststellen van - Ons doel is FEANDREA-kattenmeubilair in zoveel mogelijk huizen te hebben. Om dit te doen, worden onze betaalbare in het groot kattenbomen op een bepaalde manier geprijst die u een aanzienlijke winst laat maken.

 

Productspecificaties:


- Artikelnummer: PCT102SG
- Puntbeschrijving: Kattenflatgebouw met koopflats/Kattenboom/Kattentheater
- Kleur: Grijs
- Materialen: Gebouwd Hout, Pluche, Document Kabel, Buizenstelsel
- Productgrootte: 75 x 56 x 179 cm (L x W x H)
- Gewicht: 39,3 kg
- Fabrieksplaats: China
- Fabrikant: FEANDREA
- Minimumordehoeveelheid (MOQ): 20 stukken

 

De Inhoud van het productpakket:


- 1 Grote de Kattenboom van x
- 1 X-INSTRUCTIES (EN, S, FR, DE, HET)

 

Product het Verschepen Tijd:


Overeen te komen op het verschepen overeenkomst.

Hoge Beëindigen Koele Kat die Boom, het Meubilair Duurzame Milieuvriendelijk beklimmen van de Luxekat 0

Waarom FEANDREA Uw Groothandelaar van de Kattenboom zou moeten zijn:


Geen kwestie wat u zoekt zal, FEANDREA met u om werken ervoor te zorgen uw in het groot behoeften van het kattenmeubilair met. zijn. Of u de betaalbare en efficiënte dropshipping dienst van het kattenkasteel wenst of met ons voor het ontwerpen van uw eigen aangepast kattenmeubilair wilt assoiëren, moeten wij hier helpen.

 

Verzend ons vandaag een bericht en krijg de bal rollend op uw dropshipping zaken van de kattenboom!

Contactgegevens
Sara