products

Stevige Modulaire Kat Toren Kras Jumbo 69 de“ Zwarte Stal van de Kleuren Vrije Tribune

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FEANDREA
Certificering: CE
Modelnummer: PCT99G
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: USD
Verpakking Details: Postkartonpakket
Levertijd: 5-60days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 400pcs per dag
Gedetailleerde informatie
objectnummer: PCT90G Puntbeschrijving: Kattenboom/Kattenmeubilair/Kattenhol
kleur: rookgrijs Materialen: Carburator-verklaarde Spaanplaat, Document Buizen, Pluche, Sisalkabel
Product Maat: 90 x 50 x 164 cm Gewicht van het product: 20,2 kg
Hoog licht:

cat scratching post

,

modern cat furniture


Productomschrijving

PCT99G

 

Bent u op de jacht voor grote in het groot kattenbomen? Deze lange kattenboom voor verkoop is de ideale oplossing voor uw in het groot zaken van de kattenboom. In feite, is FEANDREA een belangrijke in het groot fabrikant van de kattenboom in de Verenigde Staten en Europa, die de levering van de kwaliteitskat aanbieden aan betaalbare groothandelsprijzen.

 

Hoe, u vraagt? Met veel van onze grote kattenbomen die een hoogste het voeden platform, een comfortabele kattenhangmat, een comfortabele mand, een geheim kattenhol, en veelvoudige topposities opscheppen, bieden onze grote kattenbomen voor verkoop om het even welke kat opperste comfort en pret aan.

 

Sportief zal een neutrale lichte of rokerige grijze oppervlakte, deze grote kattenboom om het even welke ruimte van het huis zonder het afleiden van ander meubilair versieren. De afneembare kat het voeden kom laat u gemakkelijk uw katjes geven hun ochtend en het gelijk maken van maaltijd terwijl ook het aanbieden van hen hun eigen plaats in comfort, vanaf de het los krijgen ogen van om het even welke honden of andere huisdieren te eten die rond het huis zwerven.

 

Wanneer zij een beetje van pret willen hebben, biedt de overvloed kattentopposities overvloed van ruimte voor het beklimmen van, het springen van, en uit het staren van onderaan vogels aan het venster.

 

Als PCT99, komt elke één van onze grote kattenbomen voor verkoop met duurzame sisalposten, gebouwde houten basissen, en gemaakte steun uit FEANDREA die op uw bedrijfsbehoeften wordt gebaseerd.

 

Voordelen van onze Lange Kattenbomen:

 

Kwaliteitsmaterialen - Elke één van onze grote kattenbomen voor wordt verkoop ontworpen met kwaliteitsmaterialen om ervoor te zorgen dat de kat of het katje van uw klant van hun nieuwe kattenboom zolang mogelijk genieten, latend het een life-long vriend zijn zij aan voor comfort, pret, en ontspanning kunnen gaan.

 

Klantgericht Ontwerp - Deze grote kattenboom, als veel van onze anderen, kan worden aangepast. Afhankelijk van wat u voor uw groeiende zaken wilt verkopen, biedt FEANDREA aangepaste kattenbomen aan die op uw unieke behoeften worden gebaseerd.

 

De vrije Dropshipping-Dienst - wij hebben veelvoudige pakhuizen die over Azië, Europa, en Noord-Amerika worden uitgespreid. Geen kwestie waar uw kopers zijn, onze in het groot kattenbomen kan hen op tijd bereiken om zowel u als uw klanten gelukkig te maken.

 

Betaalbare Groothandel die de prijs vaststellen van - Ons doel is FEANDREA-kattenmeubilair in zoveel mogelijk huizen te hebben. Om dit te doen, worden onze betaalbare in het groot kattenbomen op een bepaalde manier geprijst die u een aanzienlijke winst laat maken.

 

Productspecificaties:

 

- Artikelnummer: PCT99G
- Puntbeschrijving: Kattenboom/Kattenmeubilair/Kattenhol
- Kleur: Lichtgrijze/Rokerige Grijs
- Materialen: Gebouwd Hout, Pluche, Sisalkabel, Buizenstelsel
- Productgrootte: 92 x 90 x 174 cm
- Productgewicht: 21,8 kg
- Fabrieksplaats: China
- Fabrikant: FEANDREA
- Minimumordehoeveelheid (MOQ): 20 stukken

 

De Inhoud van het productpakket:

 

- 1 Grote de Kattenboom van x
- 1 X-INSTRUCTIES (EN, S, FR, DE, HET)

 

Product het Verschepen Tijd:

 

Overeen te komen op het verschepen overeenkomst.

 

Waarom FEANDREA Uw Groothandelaar van de Kattenboom zou moeten zijn:

 

Geen kwestie wat u zoekt zal, FEANDREA met u om werken ervoor te zorgen uw in het groot behoeften van het kattenmeubilair met. zijn. Of u de betaalbare en efficiënte dropshipping dienst van de kattenboom wenst of met ons voor het ontwerpen van uw eigen aangepast kattenmeubilair wilt assoiëren, moeten wij hier helpen.

Verzend ons vandaag een bericht en krijg de bal rollend op uw dropshipping zaken van de kattenboom!

Stevige Modulaire Kat Toren Kras Jumbo 69 de“ Zwarte Stal van de Kleuren Vrije Tribune 0

 

Contactgegevens
Sara