products

Vaste de Hondkooi van het Kader Stevige Staal, de Kooi L-vormige Klink van de Roestvrij staalkat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Feandrea
Modelnummer: PPK81H
Min. bestelaantal: 20
Prijs: USD
Levertijd: 5-60 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Gedetailleerde informatie
Puntbeschrijving: Hondkooi/Hondkrat/Hondbox kleur: grijs
Materiaal: Ijzerdraad Grootte van elk Comité: 81 x 102,5 cm
Hoog licht:

stainless steel dog box

,

heavy duty metal dog kennel


Productomschrijving

Als u een fundamentele, geen-franjespen zoekt om hun energie maar binnen sommige beperkingen in de yard of het huis vrij te geven, zal deze box van het 8 paneelhuisdier van FEANDREA enkel de truc doen. De box, als alternatief voor een kooi, verstrekt ook een fontein van vreugde aan uw furball!


De delen van het kwaliteitsmetaal hebben hoeken en geen scherpe randen rond gemaakt, zodat zal uw bontvriend niet gekwetst wanneer zij de kooi schudden worden of bijt de buizen. Deze hondbox is uitgerust met vloer-beschermende stootkussens en GLB, om uw vloer tegen krassen te beschermen. Bovendien kunt u de koppelstang in de grond opnemen wanneer het gebruiken van het in de yard, die extra steun en duurzaamheid aanbieden aan de box.


Wordt gehouden van want zijn veelzijdigheid-u de configuratie in een vierkant, een rechthoek, een achthoek of een onregelmatige vorm kan omhoog veranderen! Zonder vereiste hulpmiddelen, is het gemakkelijk en geschikt voor u om de hondkooi voor verkoop op te zetten. Dank aan zijn vouwbaar ontwerp, het kan overal worden vervoerd als u uw hond wilt nemen met u op een reis.


Graaf uw broze in het groot hondbijlage voor deze op zwaar werk berekende optie door FEANDREA!

 

Voordelen van onze grote huisdierenbox:


Kwaliteitsmaterialen - Elke één van onze in het groot hondbijlage wordt ontworpen met kwaliteitsmaterialen om ervoor te zorgen dat de honden van uw klant van hun nieuwe hondkooi zolang mogelijk geniet, latend het een life-long vriend zijn zij aan voor comfort, pret, en ontspanning kunnen gaan.

 

Klantgericht Ontwerp - Deze grote hondkooi, als veel van onze anderen, kan worden aangepast. Als u behoefte van aanpassende kleur en embleem hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren en om de aangepaste dienst te verzoeken, biedt FEANDREA aangepaste die hondboxxen aan op uw unieke behoeften worden gebaseerd.

 

De vrije Dropshipping-Dienst - wij hebben veelvoudige die pakhuizen over Azië, Europa, en Noord-Amerika worden uitgespreid. Geen kwestie waar uw kopers zijn, onze in het groot hondboxxen kan hen op tijd bereiken om zowel u als uw klanten gelukkig te maken.

 

Betaalbare Groothandel die de prijs vaststellen van - Ons doel is FEANDREA-hondmeubilair in zoveel mogelijk huizen te hebben. Om dit te doen, worden onze betaalbare in het groot hondboxxen op een bepaalde manier geprijst die u een aanzienlijke winst laat maken.

 

Productspecificaties:


- Artikelnummer: PPK81G/PPK81H
- Puntbeschrijving: Huisdierenbox/Hondbijlage/Hondkooi
- Kleur: Grijze Zwarte
- Materialen: Ijzerdraad
- Grootte van elk Comité: 81 x 102,5 cm
- Gewicht: 21,3 kg
- Fabrieksplaats: China
- Fabrikant: FEANDREA
- Minimumordehoeveelheid (MOQ): 20 stukken

 

De Inhoud van het productpakket:


- 1 x-Huisdierenbox
- 8 x Metaal Koppelstang
- 8 x Plastic GLB
- 1 X-INSTRUCTIES (EN, DE, FR, S, IT)

 

Product het Verschepen Tijd:


Overeen te komen op het verschepen overeenkomst.

Vaste de Hondkooi van het Kader Stevige Staal, de Kooi L-vormige Klink van de Roestvrij staalkat 0

Waarom FEANDREA Uw Groothandelaar van de Hondbox zou moeten zijn:


Geen kwestie wat u zoekt zal, FEANDREA met u om werken ervoor te zorgen uw in het groot behoeften van de huisdierenbox met. zijn. Of u de betaalbare en efficiënte dropshipping dienst van de hondbijlage wenst of met ons voor het ontwerpen van uw eigen aangepast hondmeubilair wilt assoiëren, moeten wij hier helpen.

 

Verzend ons vandaag een bericht en krijg de bal rollend op uw dropshipping zaken van de hondkooi!

Contactgegevens
Sara